Caudalie Vinotherapist Nourishing Body Lotion 200 ml

20% indirim
CaudalieBarkod : 3522930003632

Fiyat:
İndirimli fiyat460.00TL Normal fiyat575.00TL
₺200 EKSTRA SEPETTE İNDİRİM ₺2000 VE ÜZERİ TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE GEÇERLİ
Orijinal Ürün Garantisi Marka ve yetkili distribitörlerden tedarik
699₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo Kaliteli Paketleme, Hızlı ve Güvenli Kargo.

Açıklama

Caudalie Vinotherapist Nourishing Body Lotion 200 ml

Besleyici Hiyalüronik Vücut Losyonu, cildi anında nemlendirerek ve besleyerek gün boyunca yumuşak, esnek ve aydınlık bir cilt sağlar. Cildi tıpkı Vinothérapie™ Spa bakımı sonrasındaki gibi rahat bir hisse kavuşturur. Ferahlatıcı ve hafif dokusuyla yağlı his bırakmadan cilt tarafından hızlıca emilir ve cildi nazik kokusuyla sarar.

Hiyalüronik Asit : Biyoteknoloji ile üretilen ve %100 doğal türevli içeriğiyle cildi pürüzsüzleştirir ve nemlendirir.

Organik shea yağı : %100 doğal türevlidir, organiktir ve Burkina Faso'daki bir kadın kooperatifi işbirliğiyle sürdürülebilir yöntemlerle elde edilir. Kuru ciltleri besler, yeniler ve onarır.

Polifenol : Antioksidan etki sunan ve serbest radikalleri %100 engelleyen Fransız üzüm çekirdeklerinden elde edilir.

İçindekiler : Aqua/water/eau, coco caprylate/caprate, glycerın, vıtıs vınıfera (grape) fruıt water, butyrospermum parkıı (shea) butter extract, candelılla/jojoba/rıce bran polyglyceryl-3 esters, glyceryl stearate, palmıtoyl grape seed extract, cetearyl alcohol, sodıum stearoyl lactylate, saccharıde ısomerate, caprylyl glycol, xanthan gum, potassıum sorbate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, lımonene, lınalool, vıtıs vınıfera (grape) juıce, tocopherol, helıanthus annuus (sunflower) seed oıl, cıtrıc acıd, sodıum phytate, geranıol, sodıum hyaluronate, sodıum hydroxıde, sodıum benzoate, sodıum cıtrate, parfum (fragrance), cıtral.(227/071)

Caudalie’de bulunmayan içerikler : Cilde zarar vermez. Paraben, Fenoksietanol, Fitalat, Triklosan, Triklokarban, BHA, Katran, 1,4-Dioksan, Formaldehit ve formaldehit salınımı yapan ürünler (Kuaterniyum-15, DMDM hydantoin, İmidazolidinil üre, Diazolidinil üre, Polioksimetilen üre, Sodyum hidroksimetilglisinat, 2-Bromo-2-Nitropropan-1,3-Diol, Glyoxal, Metenamin, 5-Bromo-5-Nitro-1,3-dioksan, Nitropropan-1, Formalin, Methanal, Metil Aldehit, Metilen oksit, Paraformaldehit), Bisfenol A (BPS), Etil akrilat, Tetrahydrofurfuryl methacrylate, Trimetilolpropan trimetilakrilat, Karbon siyahı, Kurşun, Kurşun asetat, Cıva ve cıva içeren ürünler (Timerosal), Toluen, Akrilamid, Bromotiren, Stiren, Stiren oksit ve nitratlı misk içermez.

Tahriş eden içerikler: Sülfat (Sodyum Larül Sülfat, Amonyum Larül Sülfat), Klorfenezin, Rezorsinol & 2-Metilresorsinol, Retinil Palmitat, Hidrokinon, Glikol Eter (Bütoksietanol, 2-Metoksietanol, Dipropilen Glikol), Benzalkonyum Klorür, MIT (Metilizotiazolinon), MCIT (Metilkloroizotiazolinon), Etanolaminler(Monoetanolamin: MEA, Trietanolamin: TEA, Dietanolamin: DEA, Cocamide MEA, Dietanolamin setil fosfat, Dietanolamin oleth-3 fosfat, Lauramid DEA, Linoleamid MEA, Miristamid DEA, Oleamid DEA, Stearamid MEA, Trietanolamin Lauril Sülfat, MIPA, DEA-stiren/akrilatlar/DVB kopolimeri), O-Fenilfenol ve Tuzlar, Aminometil Propanol, PEG*, Potasyum hidroksit, Poliaminopropil Biguanid, Etil metakrilat, Butil metakrilat ve Hidroksipropil metakrilat içermez.

Çevreye zarar vermez: Naylon, EDTA, Trisodyum NTA, Siklotetrasiloksan, Silikon, Behentrimonium Klorür, eksfoliye edici mikroplastik boncuklar, Oktinoksat, Oktokrilen, Benzofenon (Oksibenzon), ),metil metakrilat ve poliakrilamid, sodyum stiren/Akrilat/divinilbenzen kopolimeri içermez.

Mineral yağlar (Petrol jeli, Vazelin, Parafin, İzoparafin C10-11, İzododekan, İzoheksadekan, Hidrojene Poliizobüten, Sentetik mumlar, Seresin, Ozoserit).

Tavuk/sığır türevli hiyalüronik asit, Domuz türevli kolajen, Köpek balığı skualeni, Sığır türevli elastin, Koyun türevli lanolin, Koşnil, Keratin içermez.

Sabah ve akşam bir fındık büyüklüğünde Besleyici Hiyalüronik Vücut Losyonu'nu avuç içlerinde ısıtın, tüm vücudunuza uygulayın ve aşağıdan yukarıya doğru dairesel hareketlerle masaj yapın. Ferah ve hafif dokusuyla yağlı his bırakmadan cilt tarafından hızlıca emilir ve uygulamanın hemen sonrasında kıyafet giyilebilir.

İyzico Kampanyası

Güvenli Alışveriş

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sıklıkla beraber alınanlar

Daha önce görüntüledikleriniz

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

699TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Diğer tüm siparişleriniz için her zaman en iyi kargo fiyatı.

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Her Zaman Güvendesiniz.

Kişisel bilgileriniz bizimle güvende. Satın aldığınız ürünler distribitör garantili doğrudan temin edilen ürünlerdir.