Caudalie Vinotherapist Vegan Body Butter 250 ml

ÜCRETSİZ KARGO20% indirim
CaudalieBarkod : 3522930003625

Fiyat:
İndirimli fiyat640.00TL Normal fiyat800.00TL
₺200 EKSTRA SEPETTE İNDİRİM ₺2000 VE ÜZERİ TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE GEÇERLİ
Orijinal Ürün Garantisi Marka ve yetkili distribitörlerden tedarik
699₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo Kaliteli Paketleme, Hızlı ve Güvenli Kargo.

Açıklama

Caudalie Vinotherapist Vegan Body Butter 250 ml

Vinotherapist Yenileyici Vegan Vücut Balmı, kaşıntı hissini giderici ve yoğun nemlendirici yapısıyla atopiye eğilimli kuru ciltleri 24 saat boyunca yoğun olarak besler, onarır ve uzun süreli rahatlık sağlar. Bitkisel türevli lipitler bakımından zengin yapısı ve yoğun ipeksi dokusuyla en hassas ciltler dahil yumuşaklık ve esneklik kazandırır, kaşıntı ve gerginlik hissini yatıştırır.

Formülü: %98 doğal türevli içerikler barındırır. Dermatolojik olarak test edildi. Vegan. %100 doğal türevli parfüm.

Üzüm çekirdeği yağı : %100 doğal türevlidir ve soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir. Doğal olarak antioksidan ve besleyicidir.

Organik shea yağı : %100 doğal türevlidir, organiktir ve Burkina Faso'daki bir kadın kooperatifi işbirliğiyle sürdürülebilir yöntemlerle elde edilir. Kuru ciltleri besler, yeniler ve onarır.

Çöl hurması yağı : %100 doğal türevlidir ve soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir. Cilt bariyerini güçlendirir, kuru ciltleri besler ve onarır.

İçindekiler : Aqua/water/eau, butyrospermum parkıı (shea) butter extract, glycerın, cococaprylate/ caprate, vıtıs vınıfera (grape) seed oıl, c10-18 trıglycerıdes, hexyldecyl stearate, ısocetyl stearate, octyldodecyl myrıstate, sucrose dıstearate, sucrose stearate, balanıtes roxburghıı seed oıl, prunus amygdalus dulcıs (sweet almond) oıl, saccharıde ısomerate, polyacrylate crosspolymer-6, caprylyl glycol, ethylhexylglycerın, potassıum sorbate, xanthan gum, tocopherol, helıanthus annuus (sunflower) seed oıl, sodıum phytate, cıtrıc acıd, sodıum cıtrate, parfum (fragrance).(322/023)

Caudalie’de bulunmayan içerikler : Cilde zarar vermez. Paraben, Fenoksietanol, Fitalat, Triklosan, Triklokarban, BHA, Katran, 1,4-Dioksan, Formaldehit ve formaldehit salınımı yapan ürünler (Kuaterniyum-15, DMDM hydantoin, İmidazolidinil üre, Diazolidinil üre, Polioksimetilen üre, Sodyum hidroksimetilglisinat, 2-Bromo-2-Nitropropan-1,3-Diol, Glyoxal, Metenamin, 5-Bromo-5-Nitro-1,3-dioksan, Nitropropan-1, Formalin, Methanal, Metil Aldehit, Metilen oksit, Paraformaldehit), Bisfenol A (BPS), Etil akrilat, Tetrahydrofurfuryl methacrylate, Trimetilolpropan trimetilakrilat, Karbon siyahı, Kurşun, Kurşun asetat, Cıva ve cıva içeren ürünler (Timerosal), Toluen, Akrilamid, Bromotiren, Stiren, Stiren oksit ve nitratlı misk içermez.

Tahriş eden içerikler: Sülfat (Sodyum Larül Sülfat, Amonyum Larül Sülfat), Klorfenezin, Rezorsinol & 2-Metilresorsinol, Retinil Palmitat, Hidrokinon, Glikol Eter (Bütoksietanol, 2-Metoksietanol, Dipropilen Glikol), Benzalkonyum Klorür, MIT (Metilizotiazolinon), MCIT (Metilkloroizotiazolinon), Etanolaminler(Monoetanolamin: MEA, Trietanolamin: TEA, Dietanolamin: DEA, Cocamide MEA, Dietanolamin setil fosfat, Dietanolamin oleth-3 fosfat, Lauramid DEA, Linoleamid MEA, Miristamid DEA, Oleamid DEA, Stearamid MEA, Trietanolamin Lauril Sülfat, MIPA, DEA-stiren/akrilatlar/DVB kopolimeri), O-Fenilfenol ve Tuzlar, Aminometil Propanol, PEG*, Potasyum hidroksit, Poliaminopropil Biguanid, Etil metakrilat, Butil metakrilat ve Hidroksipropil metakrilat içermez.

Çevreye zarar vermez: Naylon, EDTA, Trisodyum NTA, Siklotetrasiloksan, Silikon, Behentrimonium Klorür, eksfoliye edici mikroplastik boncuklar, Oktinoksat, Oktokrilen, Benzofenon (Oksibenzon), ),metil metakrilat ve poliakrilamid, sodyum stiren/Akrilat/divinilbenzen kopolimeri içermez.

Mineral yağlar (Petrol jeli, Vazelin, Parafin, İzoparafin C10-11, İzododekan, İzoheksadekan, Hidrojene Poliizobüten, Sentetik mumlar, Seresin, Ozoserit).

Tavuk/sığır türevli hiyalüronik asit, Domuz türevli kolajen, Köpek balığı skualeni, Sığır türevli elastin, Koyun türevli lanolin, Koşnil, Keratin içermez.

Sabah ve akşam bir fındık büyüklüğünde Vinotherapist Vücut Balmı'nı avuç içlerinde ısıtın ve aşağıdan yukarıya doğru hareketlerle masaj yaparak tüm vücudunuza uygulayın. Dirsek ve diz gibi vücudun en sert ve kuru bölgelerine odaklanarak bu bölgelere anında rahatlık ve esneklik hissi kazandırın.

İyzico Kampanyası

Güvenli Alışveriş

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sıklıkla beraber alınanlar

Daha önce görüntüledikleriniz

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

699TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Diğer tüm siparişleriniz için her zaman en iyi kargo fiyatı.

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Her Zaman Güvendesiniz.

Kişisel bilgileriniz bizimle güvende. Satın aldığınız ürünler distribitör garantili doğrudan temin edilen ürünlerdir.