Ceradolin Şampuan 300 ml

ÜCRETSİZ KARGO20% indirim
DermadolinBarkod : 8692780000145
Son Tüketim Tarihi : 28 Kasım 2026

Fiyat:
İndirimli fiyat600.00TL Normal fiyat750.00TL
₺200 EKSTRA SEPETTE İNDİRİM ₺2000 VE ÜZERİ TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE GEÇERLİ
Orijinal Ürün Garantisi Marka ve yetkili distribitörlerden tedarik
699₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo Kaliteli Paketleme, Hızlı ve Güvenli Kargo.

Açıklama

Ceradolin Şampuan 300 ml

Tüm saç tiplerinde kepeklenme, pullanma ve kabuklanmayı önler. Kaşıntı ve kızarıklıkları önler. Saçlı deri ve saçta nemlendirici etkisi güçlüdür.

Vücuttaki renkli kabarcıklara ya da oluşan lekelere karşı banyo öncesi sürülüp, bekletilir.

Bölgesel saç dökülmelerinde (saçkıran) tedaviye yardımcıdır.

Dirençli kepeklenme ve pullanmalarda da oldukça etkilidir.

Ceradolin ve Pirdolin şampuanlar, biri tamamen bitince diğerine geçilerek kullanıldıklarında, uzun süre yağlanmayı, kepeklenmeyi, pullanmayı ve kabuklanmayı önlerler!

BOYALI SAÇLARDA DA KULLANIMA UYGUNDUR. NEMLENDİRİCİ BİLEŞENLER DE İÇERİR. PARFÜMSÜZDÜR. Paraben ve silikon içermez – pH 5.5


Siklopiroks Olamin: Vücut veya saçlı deride oluşan mantarları önlemede çok etkili bir antiseboreik ve antifungal ajandır. Bu madde şampuan içinde saçlı deride oluşan kepek veya kabuklanma ile kızarıklıkların önlenmesinde kullanılmaktadır. Kepek ve kabuklanmalar bir tür mantardırlar.

Pullanmayı, yağlanmayı azaltır. Kaşıntıyı yatıştırır, kızarıklık ve tahrişi azaltır.

Seramid: Derinin üst tabakasını (yani stratum korneumu) bir tuğla duvara benzetebiliriz. Tuğlaların yapışık ve duvarın düz durması için gereken harç, seramid’lerdir. Üst deri tabakasının koruyucu ve sağlıklı olabilmesi için, bir kolajen olan seramid, içermesi gerekir. Seramidler, derinin yapısında, su tutma kapasitesinde ve bariyer fonksiyonlarının sağlanmasında çok önemli rol oynarlar.

Cildin dış tabakasının kolajeni olan seramid’leri korumak gerekir. Bir tür protein olan seramidler, cilt hücrelerinin birbirine sıkıca bağlanmasını sağlayarak, güçlü bir bariyer oluştururlar. Cildin nemli, ışıltılı, gergin durmasını sağlarlar. Seramidler, doğuştan az ya da dış etkilerle azaldığında, cilt koruyucu özelliğini kaybeder. Egzemadan akneye ve kırışıklıklara neden olur.

Cilt bariyeri, çevre ile aramızdaki güvenlik hattıdır. Unutmayın ki cildimiz, mantomuzdur Derimizin bileşiminin çoğunluğunu bir kolajen olan seramidler oluşturduğundan, dayanıklık ve nem dengesini sağlarlar. Enfeksiyon ajanlarının, çevresel kirliliklerin, zararlı kimyasalların girişine engel olurlar.

Seramidlerin, atopik dermatit, psoriasis (sedef), iktiyozis (çok kuru deri), irritan/alerjik kontakt dermatit, seboreik dermatit ve kuru deride eksik oldukları gözlenmiştir. Seramid içeren ürünlerin topikal (yani dıştan sürülerek) olarak uygulanmasıyla hasarlı deri yeniden yapılandırılır.

Seramid içeren şampuanlar, losyonlar ve kremler; cildimiz ve/veya saçlı derinin bariyer (koruyucu) fonksiyonlarının bozulduğu durumlarda (güneş, kuru iklim şartları, kimyasal maddelerle temas, sıcak, soğuk, lazer, epilasyon vb. gibi durumlarda) onarıcı, deriyi yatıştırıcı tahrişi giderici ve yeniden yapılandırıcı olurlar.

En iyi nemlendiricilerde, en iyi yüz kremlerinde ve en iyi saç şampuanı, en iyi vücut şampuanı ve en iyi nemlendirici losyonlarda mutlaka seramidler bulunmalıdır.

Hyaluronik Asit (Bitkisel Polisakkarit – Kassia Angustifolya – Sinameki Otu): Taze fasulyeye benzeyen bu tropik meyve, bir hyaluronik asit eş değerlisi olup, kendi molekülünün 1000 katı kadar su tutabilen bir tür şekerdir. Güçlü nemlendirici, yumuşatıcı, pürüz giderici, ve cilt yapısını geliştirici, su toplayıcı, yani humektan bir maddedir. Deriyi adeta bir biofilm tabakası gibi kaplar. Karbohidratlar, proteinler, lipitler ve nükleik asitlerle birlikte canlıları oluşturan 4 ana yapı taşından biridir. Hücre içindeki en önemli şeker glükozdur. Bunun nedeni glükozun hücresel enerji metabolizmasındaki rolü ve diğer şekerler için (riboz ve deoksiriboz) temel yapıtaşı olmasıdır.

Hiyaluronik asit (hiyaluronon veya sodyum hiyaluronat) gibi glikozaminoglikanlar , dermiste doğal olarak bulunan humektanlardır. Hiyaluronik asit kendi ağırlığının 1000 katı kadar su çekerek deriyi nemlendirir. Humektanlar (nem/su çekiciler), stratum korneuma penetre olabilen ve burada yüksek oranda su bağlayan, suda çözünen maddelerdir. Atmosferdeki nem oranı belli bir yüzdenin üzerinde olduğunda çevredeki nemi çekerek derinin hidrasyonunu artırırlar. Humektanlar, nemlendiricilerin buharlaşmasını ve sertleşmesini önleyerek ürünün raf ömrünü uzatırlar; bu özellikleriyle kozmetik nemlendiricilerin yapısına sıklıkla ilave edilen popüler içeriklerdir. Humektanlar, stratum korneuma su çekerek hafif şişme sağlarlar; böylece ince kırışıklıklar geçici olarak azalır. Kırışıklık giderici etkisi uzun vadede olmasa da “kırışıklık giderici” olarak piyasaya sunulan kremler ve losyonlar çoğunlukla humektanlara bağlı etki gösterirler.

Pantenol (Provitamin B5 – Dekspantenol): Güçlü bir nemlendiricidir. Cildin ve saçlı derinin yoğun nemlendirilmesi amacıyla kullanılır. Nemlendirici etkisini hem cilde dışarıdan suyu çekerek hem de tutarak yapar; adeta sünger görevi görür. Cildin elastikiyetini arttırır. Kolajen dokuyu uyararak yaşlanma önleyici etkiler gösterir. Daha dolgun ve genç bir cilt oluşumuna destek olur. Cildin en dış tabakasındaki lipitlerin sentezini arttırarak cildin koruyucu/bariyer görevinin gelişmesinde rol alır; bariyer onarıcı olarak kullanılabilir. Hücre yenilenmesini arttırır, yara iyileştirici etki gösterir. Kaşıntı ve kızarıklığı önler. Kronik cilt hastalıklarından iz tedavisine kadar kullanılabilir.

Ciltteki rolü; Derin nüfuz eden nemlendiricidir, epitelizasyonu uyarır, yara iyileştirici ve anti-enflamatuar etki.

Saçtaki rolü; Uzun süre dayanan nemlendiricidir, saçı zarar görmekten korur, kalınlaştırır, matlığını ve parlaklığını düzeltir.

Bölgesel olarak uygulanan Pantenol, cilt tarafından emilir ve patotenik aside dönüşür. Panthenol içeren bir krem ciltte U.V ışınları nedeniyle oluşan kızarıklıkları engeller. Cilde düzenli olarak uygulanan Panthenol içerikli bir krem, losyon ya da şampuan, kuru cildin nem içeriğini düzeltir. Yüksek su içeriği saçı, tarama, fırçalama, kurutma ve permanın sebep olduğu zararlardan korur.

Polikuaternium – 10: Katyonik kondisyoner madde. Saçın ıslak ve kuru taranabilirliğini kolaylaştırır. Taramanın saça vereceği hasara engel olur.


Ürün Bileşimi:
Siklopiroksolamin, Seramid, Bitkisel Hiyaluronik Asit, Provitamin B5, Vitamin E Acetate, Polikuaternium 10

 

İyzico Kampanyası

Güvenli Alışveriş

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Customer Reviews

Based on 4 reviews
75%
(3)
0%
(0)
25%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Ç
Ç.T.
Güvenlik Bandrolü Yok

Teslim edilen üründe güvenlik bandrolü yok maalesef, orijinal ürün mü emin olamadım?

merhaba;

üretici firmanın( DERMODOLİN) sitesinden kontrol sağlayabilrisiniz,ürün üzerinde herhangi bir koruma bandı bulunmamaktadır..
farmareyon bir eczane kuruluşu olup ürünlerini ecza depolarından veya direk üretici firmadan temin etmektedir....

c
c.o.
Guvenlik Etiketi

Bir donem bu urunde guvenlik bandrolu olurdu. Bu kasar pahali bir urunde kesinlikle sart. Artik her aldigimda market urunu gibi teslim elmak hic hos degil. Etkisi bazen iyi bazen yetersiz. Genel anlamda is gotuyor.

O
O.Ç.
Tşkler

Teşekkür ederim kullandığım bi ürün doğru gönderim hızlı kargo

M
M.D.
Hızlı ve güvenilir

Çok hızlı şekilde elime ulaştı güvenilir ve hızlı alışverişti 😊

Sıklıkla beraber alınanlar

Daha önce görüntüledikleriniz

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

699TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Diğer tüm siparişleriniz için her zaman en iyi kargo fiyatı.

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Her Zaman Güvendesiniz.

Kişisel bilgileriniz bizimle güvende. Satın aldığınız ürünler distribitör garantili doğrudan temin edilen ürünlerdir.