Memethol Bariyer Sprey 10 Ml

ÜCRETSİZ KARGO5% indirim
AlmedikoBarkod : 8680782940026
Son Tüketim Tarihi : 28 Kasım 2025

Fiyat:
İndirimli fiyat743.00TL Normal fiyat786.00TL
₺200 EKSTRA SEPETTE İNDİRİM ₺2000 VE ÜZERİ TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE GEÇERLİ
Orijinal Ürün Garantisi Marka ve yetkili distribitörlerden tedarik
699₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo Kaliteli Paketleme, Hızlı ve Güvenli Kargo.

Açıklama

MEMETHOL BARİYER SPREY

Memethol Bariyer Sprey halk arasında makat çatlağı olarak da adlandırılan anal fissür ve anal kanalın dışına çıkan damarların tahriş olmasıyla meydana gelen hemoroid hastalığını tedavi etmek için üretilmiştir. Anal bölgeye sprey edilerek uygulanır ve kullanımı basittir. Memethol Bariyer Sprey, kısacası, anal fissür ve hemoroid hastalarına yönelik üretilmiş bir üründür.

Her sağlık ürünü gibi Memethol Bariyer Sprey’i kullanmadan önce doktorunuza danışmanız ve uygun olan tedaviyi birlikte kararlaştırmanız tavsiye edilmektedir. Farmakolojik, immünolojik veya metabolik etkileşimlerde bulunmaz. %96 klinik başarı elde ettiği yapılan araştırmalarla kanıtlanmıştır. Spreyin Klinik değerlendirme çalışmaları ve üretim partnerliği Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi iledir.

 Ürünün Faydaları:

  • Kanama, kaşıntı gibi rahatsızlıklara sebep olan, makattan içeri bakılınca büyümüş hemoroid memelerinin Memethol Bariyer Sprey ile gün geçtikçe küçülmesi beklenir.
  • Dışkılama esnasında olabilecek hemoroid kaynaklı kanamaların hastanın durumuna bağlı olarak değişkenlik göstermekle birlikte durması ya da yavaşlaması beklenir.
  • Dış ortamdan kaynaklanan tüm mikrop etmenlerin hemoroidli doku ile temasını engeller böylelikle enfeksiyondan korunmak mümkün olacağından zaman içerisinde iyileşme imkânı bulur.
  • Hasar görmüş dokuları koruyucu bariyer tabaka oluşturarak hastalığa sebep olan mikroplardan korurken, hastanın kendi normal dengesini bozmaz.
  • Ürün pH’ı anal bölge ile uyumludur.
  • Memethol Bariyer Sprey 3. günden itibaren kaşıntı ve ağrıyı, 1. haftadan itibaren kanamayı, 1 ayda ise meme oluşumunu durdurduğu klinik araştırmalarla kanıtlanmıştır.
  • Cilt analizleri yapılan Memethol Bariyer Sprey cilde dost bulunmuş ve kortizon ve benzeri hormon türevlerini, paraben türevlerini içermemektedir.

Kullanım Alanları:

 Anal fissür ve hemoroid şikâyeti olan yetişkinlerin kullanması önerilir. Hamilelere, emziren kadınlara ve 15 yaş altı çocuklara uygun değildir.

 Hem iç hem de dış hemoroidler için kullanıma uygundur. Bölgeye en yakın alana Memethol Bariyer Sprey’i 8 kere spreylemeniz yeterli olacaktır.

  1. ve 2. Evre hemoroid hastalarında memelerin giderilmesi için genellikle 1 şişe Memethol Bariyer Sprey kullanımı tavsiye edilmektedir.
  2. ve 4. Evre hemoroid hastaları gün arası olmaksızın 2 şişe Memethol Bariyer Sprey kullanmalıdırlar.

 Yan Etkileri:

Bilinen herhangi bir yan etkisi olmamakla beraber şu konularda dikkat etmeniz önerilir:

  • Sadece hemoroid teşhisi almış hastalar tarafından kullanılmalıdır, rektum prolapsusu, anorektal varis vb. hastalar kullanmamalıdır.
  • Sadece hemoroidin neden olduğu ağrılarda kullanılmalıdır, anorektal apse hastalarının ağrılarında iyileşme gözlenmeyebilir.
  • Hamileler ve emziren kadınlar, 15 yaş altı çocuklar kullanamaz.
  • Ürün içeriğindeki maddelere alerjisi olan kişiler ve deri hassasiyeti olan hastalar kullanmamalıdır.

Ürün İçeriği:

(lR,2S,5R)-2-isopropyl-5-methylcyclo- hexanol. sodium hydrogen carbonate, 7-(dimethy- lamino) phenothiazin-3-ylidene]-dimethylazanium; chloride, 1.2-propanediol, deiyonized water.

İçeriğindeki izopropil; çizik ve yanık mikropları azaltmakta kullanılan dezenfekte edici bir maddedir. İlk kez idrar içerisinde tespit edilen ve zayıf bir bazik olan methylcyclo- hexanol kullanılmıştır. Cildi irrite etmeyen 1.2-propanediol sayesinde nem tutma işlevi yerine getirilmektedir.

İyzico Kampanyası

Güvenli Alışveriş

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
A.
Faydali

En iyi tedavi yontemi

Sıklıkla beraber alınanlar

Daha önce görüntüledikleriniz

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

699TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Diğer tüm siparişleriniz için her zaman en iyi kargo fiyatı.

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Her Zaman Güvendesiniz.

Kişisel bilgileriniz bizimle güvende. Satın aldığınız ürünler distribitör garantili doğrudan temin edilen ürünlerdir.