Nuxe-Nuxe Reve De Miel Creme Mains Et Ongles 2X50 Ml/ 2. Ürün Hediye
Nuxe-Nuxe Reve De Miel Creme Mains Et Ongles 2X50 Ml/ 2. Ürün Hediye

Nuxe Reve De Miel Creme Mains Et Ongles 2*50 ml (2. Ürün Hediye) (NUX010798)

0,00
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺360,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺270,00(KDV Dahil)

Nuxe Reve De Miel Creme Mains Et Ongles 2*50 ml (2. Ürün Hediye)

Kuru eller için. Onarır, besler, korur. %90 doğal kaynaklı içerik barındırır.

Bal, değerli yağlar ve E vitamini içeren bu ipeksi, yağsız el kremi kuru ve hasarlı elleri besler, onarır ve erken cilt yaşlanmasına karşı korur. Günden güne eller yumuşar ve tırnaklar güçlenir.

Bal: Kuru elleri besler ve bakım yapar.

Değerli botanik yağlar (Avokado, tatlı Badem, Argan): Yenileyici, cilt kuruluğunu önleyici.

Shea Yağı: Yatıştırıcı ve rahatlatıcıdır; gerginlik hissini yatıştırmaya yardımcı olur.

E Vitamini: cildin erken yaşlanmasını önler.

Kullanım Şekli: Ellerinizden birinin arkasına bir parça el kremi sürün.

Kremi dağıtmak ve en çok ihtiyacı olan bu bölgeyi beslemek için ellerinizi birbirine sürtün. Ardından avuç içlerinizi birbirine sürtün ve parmaklarınızın arasındaki cilde odaklanın.

Dilerseniz her bir parmağınıza avuç içinden parmak uçlarına kadar masaj yapabilir ve tırnaklarınızın üzerinde nazik bir dairesel masajla bitirebilirsiniz.

İçindekiler: Aqua/water, cocos nucıfera (coconut) oıl, dımethıcone, glycerın, pentylene glycol, propylene glycol dıcaprylate/dıcaprate, prunus amygdalus dulcıs (sweet almond) oıl, behenyl alcohol, arachıdyl alcohol, cetearyl alcohol, cera alba/beeswax, mel/honey, persea gratıssıma (avocado) oıl, tocopherol, parfum/fragrance, coco-glucosıde, caprylıc/caprıc trıglycerıde, helıanthus annuus (sunflower) seed oıl unsaponıfıables, tocopheryl acetate, arachıdyl glucosıde, carbomer, glycıne soja (soybean) oıl, ethylhexylglycerın, caprylyl glycol, allantoın, butyrospermum parkıı (shea) butter extract, 1,2-hexanedıol, tetrasodıum glutamate dıacetate, sodıum hydroxıde, arganıa spınosa kernel oıl, calendula offıcınalıs flower extract, hordeum vulgare cera/spent graın wax, tropolone [n2001/d].

Benzer Ürünler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
gtag("event", "view_item", { currency: "TRY", value: 7.77, items: [ { item_id: "270,00", item_name: "Nuxe Reve De Miel Creme Mains Et Ongles 2*50 ml (2. Ürün Hediye)", affiliation: "Google Merchandise Store", index: 0, item_brand: "Nuxe", item_category: "EL - AYAK BAKIMI", item_list_id: "{KATEGORIID}", item_list_name: "EL - AYAK BAKIMI", price: "270,00", quantity: 1 } ] });