The Purest Solutions Canlandırıcı, Koyu Lekelerde Etkili, Renk Tonu Eşitlemeye Yardımcı Cilt Bakım Seti TPS (101&103&200)

ÜCRETSİZ KARGO30% indirim
PurestBarkod : 8682773091649

Fiyat:
İndirimli fiyat727.79TL Normal fiyat1,039.70TL
₺200 EKSTRA SEPETTE İNDİRİM ₺2000 VE ÜZERİ TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE GEÇERLİ
Orijinal Ürün Garantisi Marka ve yetkili distribitörlerden tedarik
699₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo Kaliteli Paketleme, Hızlı ve Güvenli Kargo.

Açıklama

Purest Canlandırıcı, Koyu Lekelerde Etkili, Renk Tonu Eşitlemeye Yardımcı Cilt Bakım Seti TPS (101&103&200)

Brightening & Lightening Vitamin C Serum 10% Ascorbic acid & 0.5% Ferulic Acid: C vitamini cilt için önemli temel antioksidanlardan biridir. Bu ürün 10% Ascorbic Acid, 0.5% Ferulic Acid ve Prebiyotikler ile zenginleştirilerek formüle edilmiştir. Cildi yenilerken aynı zamanda beslemeyi hedefler. Ciltte canlanma, aydınlanma sağlar ve ince kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur.

Exfoliating Facial Peeling AHA 10% + BHA 2%: %10 alfa hidroksi asit (sitrik asit, laktik asit, malik asit, glukonik asit, glikolik asit, salisilik asit, tartarik asit, askorbik asit) ve %2 beta hidroksi asit (glikolik asit ) formülasyonu yatıştırıcı tazmanya biberi ekstraktı ve nemlendirici hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş peeling solüsyon.  

Brightening Serum Arbutin %2 + Hyaluronic Acid: Cilt tonu eşitsizliklerinin giderilmesine yardımcı olur, düzenli kullanım ile daha canlı ve aydınlık bir cilt görünümü kazanılmasını destekler. 

  • Yaşlanma karşıtı bakım ihtiyacı olan ciltler 
  • Cilt tonu farklılıkları yaşayan ciltler  
  • Genişlemiş ve tıkanmış gözenek problem olan ciltler  
  • Yenilenmeye ve neme ihtiyaç duyan ciltler  
  • Hamilelik lekesi  
  • Akne lekesi  
  • Yaşlılık lekeleri  
  • Güneş lekesi  

Canlandırıcı, Koyu Lekelerde Etkili, Renk Tonu Eşitlemeye Yardımcı Cilt Bakım Seti Nasıl Kullanılır? 

Brightening & Lightening Vitamin C Serum 10% Ascorbic acid & 0.5% Ferulic Acid: Günlük rutinde kullanıma uygundur. 1-2 damla ürünü yüzünüze ince bir tabaka halinde uygulayınız. C Vitamin Serum uyguladığınız rutininizde günlük olarak güneş kremi kullanmanızı tavsiye ederiz. 

Exfoliating Facial Peeling AHA 10% + BHA 2%: Cilt temizliğinin ardından göz çevresi haricinde iyice kurulanmış cilde nazikçe uygulanır. 10 dakika bekletilir, bol su ile durulanır. Uygulama ve durulama işlemleri sırasında göz ve göz çevresine temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile durulayınız.  

 ***uygulamalar arasında en az 3 gün olmak şartıyla, haftada 2 kez kullanılması tavsiye edilir.  

Brightening Serum Arbutin %2 + Hyaluronic Acid: Cilt temizliğinin ardından gündüz ve gece birkaç damla şeklinde uygulayınız  

ARBUTİN %2 + HYALURONİC ACİD

Alpha Arbutin: Cilt tonunun aydınlatılması ve koyu lekelerinin giderilmesini hedef alır. Hamilelik lekeleri, akne lekeleri, güneş lekeleri ve yaşlılık lekelerinde etkilidir. UV koruyucu özelliği sayesinde güneşin cilt üzerinde oluşturduğu olumsuz etkilere karşı koruyucu ve önleyici özelliktedir. Cildin daha parlak ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcıdır. 

4D Hyaluronic Acid - Hymagic TM-4D: Farklı özelliklere sahip dört çeşit Sodyum Hyaluronatın (HA) bir kombinasyonu olan Hymagic-4D, cildin nemlendirilmesi ve dolgunlaştırılması için üç boyutlu bir ağ oluşturarak ve cildin farklı katmanlarını doğru bir şekilde hedefler. Bu şekilde cildin çok boyutlu nemlendirilmesini sağlayarak etkin bir şekilde elastikiyet kazanmasında etkilidir.

%10 ASCORBİC ACİD&FERULİC ACİD%0,5

Askorbik Asit: C vitamini mükemmel bir antioksidandır, kolajen sentezini artırır ve cilt sıkılığını artırır, cilt tonunu eşitler ve melanin üretimini sınırlayarak yaşlılık lekelerini azaltır. Uygulamasından sonra canlı ve parlak bir görünüm sağlar.

Ferulik Asit: Ferulik asit, yaşlanma, ince çizgiler, kırışıklıklar, renk bozulması ve hasarlı cilt hücreleriyle savaşan antioksidan bakımından zengin bir bileşen türüdür. Ferulik asit cilt tarafından kolayca emilebilir ve serbest radikallerle savaşmak ve hücre hasarını önlemek söz konusu olduğunda iyi aktif maddelerdir.

Hyaluronik Asit: Farklı özelliklere sahip dört tip Sodyum Hyaluronat (HA) kombinasyonu olan Hyaluronik Asit, cildi nemlendirmek ve dolgunlaştırmak için üç boyutlu bir ağ oluşturarak cildin farklı katmanlarını doğru bir şekilde hedefler. Bu sayede cildin çok boyutlu nemlenmesini sağlayarak elastikiyet kazanmasına yardımcı olur.

Gliserin: Gliserin, nemlendirici olarak sınıflandırılan ve havadaki nemi cildin daha derin katmanlarına çeken bir bileşendir. Ayrıca canlı bir görünüm sağlamak için hem yorgun cildi nemlendirmek hem de ince çizgileri ve kırışıklıkları önlemek için kullanılan harika bir yaşlanma karşıtı aktiftir.

EXFOLIATING FACIAL PEELING AHA %10 + BHA %2

AHA Concentrate B: Çeşitli meyve asitleri ( Sitrik asit, Laktik asit, Malik asit, Glukonik asit, Glikolik asit ve Tartarik asit), Salisilik Asit ve Askorbik Asitten oluşan kombinasyondur. Cilt yüzeyinden ölü hücrelerin uzaklaştırılmasında olumlu işleve sahiptir. Nazik soyucu etki göstererek cildin yenilenmesine ve daha iyi bir görünüm kazanmasına katkı sağlar. Düşük pH özelliği nedeniyle hassas ciltlerin kullanımı önerilmez.

Glypure TM Glikolik asit: Cilde etkili ve hızlı bir şekilde nüfuz ederek, soyucu etki gösterir. Hücre yenilenmesini teşvik ederek cildin pürüzsüz, yumuşak ve nemli bir görünüm kazanmasına katkı sağlar. 

Tazman Pepper TM: Avustralya’da yetişen Tazmanya biberinden elde edilen bitkisel aktif, iritasyon, yanma, batma ve kaşıntı gibi hassasiyet durumlarında yatıştırıcı etki gösterir. Cilt kızarıklıklarında anında etki göstererek cildin daha konforlu bir hale almasında etkilidir. 

4D Hyaluronic Acid Hymagic TM-4D : Farklı özelliklere sahip dört çeşit Sodyum Hyaluronatın (HA) bir kombinasyonu olan Hymagic-4D, cildin nemlendirilmesi ve dolgunlaştırılması için üç boyutlu bir ağ oluşturarak ve cildin farklı katmanlarını doğru bir şekilde hedefler. Bu şekilde cildin çok boyutlu nemlendirilmesini sağlayarak etkin bir şekilde elastikiyet kazanmasında etkilidir.

İyzico Kampanyası

Güvenli Alışveriş

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sıklıkla beraber alınanlar

Daha önce görüntüledikleriniz

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

699TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Diğer tüm siparişleriniz için her zaman en iyi kargo fiyatı.

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Her Zaman Güvendesiniz.

Kişisel bilgileriniz bizimle güvende. Satın aldığınız ürünler distribitör garantili doğrudan temin edilen ürünlerdir.