The Purest Solutions Onarmaya Ve Yenilemeye Yardımcı Vitamin Bakım Seti TPS (200&201&205)

ÜCRETSİZ KARGO30% indirim
PurestBarkod : 8682773091601

Fiyat:
İndirimli fiyat832.79TL Normal fiyat1,189.70TL
₺200 EKSTRA SEPETTE İNDİRİM ₺2000 VE ÜZERİ TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE GEÇERLİ
Orijinal Ürün Garantisi Marka ve yetkili distribitörlerden tedarik
699₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo Kaliteli Paketleme, Hızlı ve Güvenli Kargo.

Açıklama

Purest Onarmaya Ve Yenilemeye Yardımcı Vitamin Bakım Seti TPS (200&201&205)

Vita-A Rejuvenating Retinol Serum (%1 Retinol + Ceramide):  Retinol serum, yaşlanma belirtilerine karşı cildin korunmasına ve yenilenmesine yardımcı olur. Cildin daha canlı, pürüzsüz ve genç görünüm kazanmasını hedefler. Renk düzensizlikleri, yaşlanma ve elastikiyet kaybı gibi cilt sorunlarında kullanılması önerilir. Ciltte kırışıklık oluşumunu engellemeye ve var olan kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Cildin yeniden yapılandırılmasında etkin rol oynayarak daha canlı ve sağlıklı bir görünüm kazanmasında etkili olur. 

Vitamin B Complex Serum 10% Niacinamide & Vitamin B Complex Serum: Bariyer güçlendirici niacinamide (b3 vitamini), b vitaminlerinin (b1, b2, b5, b6, b7, b9, b12) onarıcı etkisi ve agascalm’ın cildi yatıştırıcı etkisi ile birleştirilmiş formül hassas ve kızarık görünüm karşıtı ve onarıcı bir etki sunar. Yenilikçi formül panthenol, tokoferol ve 4d hyaluronic asit ile aynı zamanda cildin nem dengesini sağlar.  

 Brightening & Lightening Vitamin C Serum 10% Ascorbic acid & 0.5% Ferulic Acid: C vitamini cilt için önemli temel antioksidanlardan biridir. Bu ürün 10% Ascorbic Acid, 0.5% Ferulic Acid ve Prebiyotikler ile zenginleştirilerek formüle edilmiştir. Cildi yenilerken aynı zamanda beslemeyi hedefler. Ciltte canlanma, aydınlanma sağlar ve ince kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur. 

  • Kırışıklık ve yaşlanma karşıtı bakımı 
  • Yenileme ve nem ihtiyacı olan ciltler  
  • Cilt bariyeri desteği olan ciltler   
  • Renk tonu eşitsizliği ve kızarıklık şikayeti olan ciltler  

Onarmaya ve Yenilemeye Yardımcı Vitamin Bakım Seti Nasıl Kullanılır? 

Vita-A Rejuvenating Retinol Serum (%1 Retinol + Ceramide):  Gece rutinlerinizde cildinize 1-2 damla Rejuvenating Retinol Serum uygulayabilirsiniz. Gündüzleri güneş kremi ile cildinizi korumaya özen gösteriniz. 

Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. Kullanmadan önce olası istenmeyen yan etkiler ve tahrişi önlemek adına cildinizin ufak bir kısmına ürünü uygulayınız, hassasiyet oluşmuyorsa ürünü kullanmaya devam ediniz. Uygulama sonrasında hassasiyet oluşması durumunda ürün kullanımını bırakınız ve doktorunuza danışınız. 

Oda sıcaklığında saklayınız. Ürünü kullandığınız dönemlerde güneş kreminizi kullanmayı ihmal etmeyiniz. Göz ile temasından kaçınınız. Teması durumunda bol su ile yıkayınız. Hamileler ve hamilelik düşünenlerin kullanmaması tavsiye edilir.

Vitamin B Complex Serum 10% Niacinamide & Vitamin B Complex Serum: Günlük rutinde kullanıma uygundur. 1-2 damla ürünü yüzünüze ince bir tabaka halinde uygulayınız. Kızarıklık ve hassasiyet şikayetlerinizin arttığı dönemler gündüz ve gece rutininizde uygulayabilirsiniz. Ürünün kullanımı sırasında güneş kremi kullanımınızı ihmal etmeyiniz.

Brightening & Lightening Vitamin C Serum 10% Ascorbic acid & 0.5% Ferulic Acid:  Günlük rutinde kullanıma uygundur. 1-2 damla ürünü yüzünüze ince bir tabaka halinde uygulayınız. C Vitamin Serum uyguladığınız rutininizde günlük olarak güneş kremi kullanmanızı tavsiye ederiz.

1% RETİNOL + CERAMİDE

Retinol: Topikal retinol, doğal yaşlanma ile ilişkili ince kırışıklıkları iyileştirir. Önemli miktarda su tuttuğu bilinen önemli glikozaminoglikan indüksiyonu ve artan kolajen üretimi, kırışıklığın silinmesinde ve elastikiyet kaybının önlenmesinde sorumludur. Retinol, pürüzsüz ve genç bir cilt için en etkili yaşlanma karşıtı bakımı sağlar.

Acetyl Hexapeptide-8: Dinamik kırışıklıkların oluşumunu önleyici etkiye sahiptir. Kollajen üretimini uyararak cildin yeniden yapılanmasına yardımcı olur. Cildin nemlenmesine yardımcı olur.

Hymagic 4D: Farklı özelliklere sahip dört tip Sodyum Hyaluronat (HA) kombinasyonu olan Hyaluronik Asit, cildi nemlendirmek ve dolgunlaştırmak için üç boyutlu bir ağ oluşturarak cildin farklı katmanlarını doğru bir şekilde hedefler. Bu sayede cildin çok boyutlu nemlenmesinin sağlanması elastikiyet kazanmasına yardımcı olur.

Etil Askorbik Asit: Etil Askorbik Asit'in antioksidan aktivitesi ciltteki oksidatif hasarı azaltır ve cilde maksimum yaşlanma karşıtı etki sağlar. Ayrıca melanin içeriğindeki azalma ile desteklenen depigmentasyon aktivitesi düzensiz cilt pigmentasyonuna çözüm sağlar.

VİTA-B COMPLEX NİACİNAMİDE 10%

Niacinamide: Cilt bariyerini güçlendirmede, sebum salgısını dengelemede ve cildin yenilenmesinde etkilidir. Hiperpigmentasyonu azaltarak cildin daha parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Cildi foto yaşlanmaya karşı ve elastikiyet kaybına karşı korur.

Ferulik Asit: Ferulik asit, yaşlanma, ince çizgiler, kırışıklıklar, renk bozulması ve hasarlı cilt hücreleriyle savaşan antioksidan bakımından zengin bir aktiftir. Ferulik asit cilt tarafından kolayca emilebilir ve serbest radikallerle savaşmak ve hücre hasarını önlemek söz konusu olduğunda başarılı bir aktif maddedir.

Pantenol: B5 vitamini olarak da bilinen pantenol, hem nemlendirici hem de nemlendirici görevi görerek cildi nemlendirmeye ve nemi hapsetmeye yardımcı olur. Bir nemlendirici olarak pantenol, cildin daha derin katmanlarından nemi çeker, böylece daha sıkı ve dolgun görünür.

Agascalm: Anti-inflamatuar aktivitesi sayesinde cilt kızarıklığını azaltır ve nemli bir cilt için bariyer fonksiyonunu geri kazandırır. Ayrıca cilt savunmasını sağlarken cildin parlaklığını arttırır ve cilt tonunu eşitler.

%10 ASCORBİC ACİD&FERULİC ACİD%0,5

Askorbik Asit: C vitamini mükemmel bir antioksidandır, kolajen sentezini artırır ve cilt sıkılığını artırır, cilt tonunu eşitler ve melanin üretimini sınırlayarak yaşlılık lekelerini azaltır. Uygulamasından sonra canlı ve parlak bir görünüm sağlar.

Ferulik Asit: Ferulik asit, yaşlanma, ince çizgiler, kırışıklıklar, renk bozulması ve hasarlı cilt hücreleriyle savaşan antioksidan bakımından zengin bir bileşen türüdür. Ferulik asit cilt tarafından kolayca emilebilir ve serbest radikallerle savaşmak ve hücre hasarını önlemek söz konusu olduğunda iyi aktif maddelerdir.

Hyaluronik Asit: Farklı özelliklere sahip dört tip Sodyum Hyaluronat (HA) kombinasyonu olan Hyaluronik Asit, cildi nemlendirmek ve dolgunlaştırmak için üç boyutlu bir ağ oluşturarak cildin farklı katmanlarını doğru bir şekilde hedefler. Bu sayede cildin çok boyutlu nemlenmesini sağlayarak elastikiyet kazanmasına yardımcı olur.

Gliserin: Gliserin, nemlendirici olarak sınıflandırılan ve havadaki nemi cildin daha derin katmanlarına çeken bir bileşendir. Ayrıca canlı bir görünüm sağlamak için hem yorgun cildi nemlendirmek hem de ince çizgileri ve kırışıklıkları önlemek için kullanılan harika bir yaşlanma karşıtı aktiftir.

 

İyzico Kampanyası

Güvenli Alışveriş

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
B.S.
The purest solutions 3’lü serum

1 günde kargolandı 2. Gün elimdeydi orjinal ürünler tavsiye ederim 🌸🫠

Sıklıkla beraber alınanlar

Daha önce görüntüledikleriniz

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

699TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Diğer tüm siparişleriniz için her zaman en iyi kargo fiyatı.

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Her Zaman Güvendesiniz.

Kişisel bilgileriniz bizimle güvende. Satın aldığınız ürünler distribitör garantili doğrudan temin edilen ürünlerdir.