SVR Sebiaclear Spf50+ Cream 40 ml

30% indirim
SVRBarkod : 3662361002382
Son Tüketim Tarihi : 1 Ocak 2026

Fiyat:
İndirimli fiyat382.20TL Normal fiyat546.00TL
₺200 EKSTRA SEPETTE İNDİRİM ₺2000 VE ÜZERİ TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE GEÇERLİ
Orijinal Ürün Garantisi Marka ve yetkili distribitörlerden tedarik
699₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo Kaliteli Paketleme, Hızlı ve Güvenli Kargo.

Açıklama

SVR Sebiaclear Spf50+ Cream 40 ml

Hassas, karma ve yağlı ciltler, akneye eğilimli ciltler, lekeler, izler ve UV ışınlarına maruz kalan ciltler için…

Güneşe maruz kalan cilt kalınlaşır, gözenekler tıkanır, mikrokistler ve siyah noktalar oluşur. Maruz kaldıktan sonra sivilce ve izler ortaya çıkar.

Sebiaclear Krem SPF50+ 2'si 1 arada, güneş koruması ve bakıma sahiptir. Kusurları ve siyah noktaları azaltır, matlaştırır ve kahverengi veya kırmızı lekeleri ve UV'ye bağlı geri tepme etkisini önler.

8 saatlik nemlendirici dokusu çok kolay nüfuz eder ve gündüz bakımı olarak ideal bir kullanım için cildinizi matlaştırır.

Ciltte kusurlar olduğunda, genellikle güneşin bunları azaltarak güzel bir bronzluk bırakacağını düşünürüz. Ancak tatilden döndüğünüzde durum daha da kötüleşir. Rebound Etkisi.***

UV ışınları cildi kurutur ancak sebum üretimini uyarır. Maruz kaldıktan sonra cilt kalınlaşır ve gözenekleri tıkayarak sebumun boşalmasını engeller. Hapsolmuş bakteriler ve sebum iltihabı tetikler. Ve sivilceler, siyah noktalar ve genişlemiş gözenekler geri döner.

Ayrıca, yaz veya kış, hangi dönemde maruz kalınırsa kalınsın, güneş ışınlarının kusurları ağırlaştırdığı ve iz ve pigmentli leke riskini artırdığı unutulmamalıdır.

Sebiaclear Spf50+ Cream akne eğilimi olan hassas ciltler üzerinde test edilmiştir ve komedojenik değildir.

Yüksek doz dermatolojik aktif bileşenleri ile cildinizi düzelttiği, koruduğu ve nemlendirdiği için gündüz bakım ürünü olarak idealdir.

UVB + UVA + VISIBLE + INFRARED olmak üzere tüm ışın türlerine ve UV'nin neden olduğu leke ve izlere karşı koruyan çok yüksek dermatolojik güneş koruması sağlar.

Niasinamid (%4) + Salisilik asit, sebumu düzenler, bakteriyel çoğalmayı sınırlar, kusurları azaltır ve cilt dokusunu pürüzsüzleştirir.

Kullanım Şekli: Sabahları ve güneşe maruz kalmadan önce yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulayın. Uygulamayı sık sık tekrarlayın.

Güneşe maruz kalmadan önce maruz kalacak tüm cildi kaplayacak şekilde bolca ve eşit olarak uygulayın. Uygulanan miktarın azaltılması koruma seviyesini önemli ölçüde azaltır. Bir güneş koruma ürünü asla tam koruma sağlamaz. Korumayı sürdürmek için, özellikle terledikten, yüzdükten veya havluyla kurulandıktan sonra uygulamayı sık sık tekrarlayın. Güneş ışınlarının en güçlü olduğu öğlen 12 ile öğleden sonra 4 arasında güneşe maruz kalmaktan kaçının veya koruyucu giysiler giydiğinizden emin olun. Güneş yanığı özellikle çocuklar için tehlikelidir. Cilt tipinize uygun güneş koruma ürünleri kullanın. Bu ürünün kullanımı sizi güneşte daha uzun süre kalmaya teşvik etmemelidir. Güneşe uzun süre maruz kalmak tehlikeli olabilir. Bebekleri ve küçük çocukları doğrudan güneş ışığından uzak tutun. Bebeğinizin güneş altında daima koruyucu giysiler giydiğinden emin olun ve güneş korumasını sadece açıkta kalan cilde uygulayın.

İçindekiler: Aqua/water/eau, sılıca, dıethylamıno hydroxybenzoyl hexyl benzoate, dıısopropyl adıpate, ethylhexyl trıazone, beheneth-25, ısononyl ısononanoate, nıacınamıde, bıs-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl trıazıne, glycerın, c12-15 alkyl benzoate, c15-19 alkane, dıethylhexyl butamıdo trıazone, glyceryl stearate cıtrate, acrylates/c12-22 alkyl methacrylate copolymer, pentylene glycol, butylene glycol, salıcylıc acıd, 1,2-hexanedıol, caprylyl glycol, parfum (fragrance), argınıne, coco-glucosıde, xanthan gum, tocopherol, sodıum hydroxıde, dısodıum lauryl sulfosuccınate, glycıne soja (soybean) oıl, lecıthın, sarcosıne, lepıdıum satıvum sprout extract

 

İyzico Kampanyası

Uygun Cilt Tipi

  • Karma (Yağlıya Dönük)
  • Yağlı
  • Yağlı ve Akneli

Güvenli Alışveriş

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Customer Reviews

Based on 1 review
0%
(0)
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Anonim
Svr

Güzel ürün ancak matlaştırma konusunda çok da iyi değil

Sıklıkla beraber alınanlar

Daha önce görüntüledikleriniz

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

699TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Diğer tüm siparişleriniz için her zaman en iyi kargo fiyatı.

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Her Zaman Güvendesiniz.

Kişisel bilgileriniz bizimle güvende. Satın aldığınız ürünler distribitör garantili doğrudan temin edilen ürünlerdir.