SVR Spirial Deo-Cream 50 ml

20% indirim
SVRBarkod : 3401381328825

Fiyat:
İndirimli fiyat340.00TL Normal fiyat425.00TL

📦 Hafta içi 14.00'a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoda. 💚

Orijinal Ürün Garantisi Marka ve yetkili distribitörlerden tedarik
699₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo Kaliteli Paketleme, Hızlı ve Güvenli Kargo.

Açıklama

SVR Spirial Deo-Cream 50 ml

Aşırı durumlarda (spor, stres...) bile 48 saat boyunca sürekli etkinliğe sahip ter önleyici ve çok bölgeli bakım. Normalden aşırı terlemeye kadar. Eller, ayaklar, koltuk altları, kıvrımlar hatta hassas ciltlerin yüz bölgeleri dahil. Çocuklar, ergenler, yetişkinlerin kullanımına uygundur.

Koku önleyici probiyotikler ve diyatomlu toprak ile zenginleştirilmiş yeni ter önleyici bakım kremi. Nem önleyici, terleme zirvelerine karşı uzun süreli bir etki ile yoğun terlemeyi etkili bir şekilde düzenler.

Alkol ve koku içermeyen Allantoin içeren formülü rahatsızlığı anında yatıştırır ve tahrişi önler. Ultra nazik krem dokusu, hassas ciltler için mükemmel bir şekilde uygun olan tam bir gizlilik içinde hoş bir tazelik ve rahatlık hissi bırakır.

Kuru, yağsız, yapışkan olmayan hissi ve görünmez yüzeyi her türlü uygulama alanı için idealdir.

Dermatolojik olarak test edilmiştir.*** Hipoalerjeniktir.

Vücut termoregülasyonunun doğal bir olgusu olan terleme, özellikle spor sırasında ve aynı zamanda stresli dönemlerde koltuk altlarında, ellerde, ayaklarda veya yüzde bol miktarda olabilir. Nem ve maserasyon, kötü kokulardan sorumlu bakteriler için elverişlidir.

Spirial Deo-Cream, günlük olarak terleme ve kötü kokularla mücadele etmek için hassas ciltlere uygun alkolsüz bir formüle sahiptir.

  • Uzun süreli etkinliğe sahip sürekli bir ter önleyici etki için ter düzenleyici ajanlar.
  • Koku önleyici probiyotik: İyi bakterileri korurken kötü kokulardan sorumlu bakterileri azaltır. Cildin mikrobiyom dengesine saygı gösteren doğal bir mekanizma.
  • Nem önleyici diyatomlu toprak: Kaolin veya talktan 5 kat daha emici bir tozdur, terlemenin en yoğun olduğu zamanlarda bile nem önleyici etkiyi güçlendirir.
  • Allantoine: Hassas ciltlerin en iyi şekilde rahatlaması için cildi yatıştırır.

Kullanım Şekli: Her gün temiz ve kuru cilde uygulayın. Eller, ayaklar, koltuk altları, kıvrımlar veya yüzünüzde kullanılabilir. Çocuklar, ergenler, yetişkinlerin kullanımlarına uygun olarak üretilmiştir.

İçindekiler: Aqua/water/eau, alumınum chlorohydrate, c15-19 alkane, glyceryl stearate se, pentaerythrıtyl dıstearate, beheneth-25, dıatomaceous earth, glycerın, glycol palmıtate, behenyl alcohol, vegetable oıl, sclerotıum gum, 2-methyl 5-cyclohexylpentanol, sılıca, propanedıol, 1,2-hexanedıol, caprylyl glycol, allantoın, glyceryl caprylate, lactococcus ferment extract, tropolone, decyl glucosıde

 

Güvenli Alışveriş

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sıklıkla beraber alınanlar

Daha önce görüntüledikleriniz

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

699TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Diğer tüm siparişleriniz için her zaman en iyi kargo fiyatı.

Farmareyon-demrokozmetik-gidatakviyesi

Her Zaman Güvendesiniz.

Kişisel bilgileriniz bizimle güvende. Satın aldığınız ürünler distribitör garantili doğrudan temin edilen ürünlerdir.